Beoordelingen van King Wah Haren

Recente recensies van King Wah Haren

4 sterren na 173 reviews

, 19-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer erg goed.

, 11-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

saus apart bij de koe Lu Kai is wel een goed idee, want hoewel nog steeds lekker het deeg was hierdoor helemaal zacht geworden. Als je koe Lu Kai apart besteld is de saus al wel apart, dat is wel lekkerder voor het deegballetjes, dat blijft dan krokanter.

, 08-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte online service!

, 05-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was vanwege Pinksteren drukker dan normaal maar na 1 uur na bestelling toch maar gebeld en er eerd gezegd dat bezorger onderweg was. Echter 15 min later nog geen bezorger. Na wederom bellen na uiteindelijk 1:25 min na bestelling het eten, echter niet zo warm als gebruikelijk. Dus helaas dit maal een slechte ervaring

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles precies geleverd als per afspraak

, 27-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De soep was heerlijk maar de witte rijst was erg klef

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit was zeer goed, en de bezorging stipt op tijd. Wel werd in plaats van de bestelde twee porties pindasaus maar een portie geleverd.

, 13-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit eten Iets later dan gevraagd aangekomen, maar wel goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed en snelle bezorging. Top

, 05-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijk!

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles weer netjes en goed bezorgd . maar waarom pas vanaf 18.00 bezorgen ?? wij willen het meestal graag om 17.30 .

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect !!!!!

, 18-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Men heeft genoten van het eten.

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het lekker! Ik bestel hier mijn chinees nu al zo'n 4-5 jaar en het is altijd lekker geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed en netjes afgeleverd,volgende keer bestel ik weer ,dank u en t was heerlijk, proficiat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en erg lekker!

, 12-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden aangegeven het eten om 19:00 te willen ontvangen ivm planning van de avond. We kregen het dik 15 min tevroeg en dat was niet handig.

, 27-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo snel mogelijk duurt minimaal drie kwartier. Je moet wel,steeds erg veel geduld hebben. Volgende keer toch maar telefonisch bestellen en ophalen. Geen klein zakje kroepoek erbij wat bij ophalen er wel altijd bij zit. Kwaliteit goed en dit keer eens geen fouten.

, 23-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Matig eten, wel ruim voldoende maar alles smaakt hetzelfde

, 10-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Leuke bezorger, mooi op tijd bezorgd, alles nog heel heet. Prima gegeten

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik wil u erop attent maken, dat mijn. bestelling van gisteren 19.30 niet goed is bevallen. Het eten oud, taaie korst loempia, taai ei van fouyounghai, de nassi was flauw van smaak. Bovendien was het niet warm. Na ervan gegeten te hebben ben ik ziek het bed in gestapt. Ik bestel regelmatig en het is normaal altijd prima. Een keer een misser is niet erg. Maar als ik u was zou ik de koks checken. Nu heb ik een keer eerder een vergelijkbare klacht ingediend, waarna ik van u zo ongeveer de wind van voren kreeg. An een vergelijkbare reactie heb ik geen behoefte. Het gaat me erom u erop te attenderen dat u hier risico's loopt.

, 04-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd was mooi optijd? Goed op temperatuur en smaakte goed. De portie was ook prima.

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hadden een grote groep vrienden te eten en hadden geen zin om te koken ,dus besteld en thuis laten bezorgen ,het was super .op tijd en goed verzorgd maar ook lekker .doen het zeker weer ,alvast bedankt

, 25-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en verzorgd zoals we gewend zijn van King Wah.

, 23-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De website is heel duidelijk en het bestellen ging ontzettend gemakkelijk. Super service, precies op tijd ons eten gekregen. Heel handig om ook online te betalen. Dus: top!

, 10-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker prijs was top en levering was voor een vrijdag snel bezorgd

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling via de website van duidelijk en eenvoudig. Betaling via Ideal . Levering tip top op afgesproken tijd. Bestelde was uitstekend op temperatuur en smaakte lekker. Juiste smaak en niet te kruidig.

, 02-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfecte bezorging en heerlijk eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was op de afgesproken tijd klaar en we hebben gesmuld!

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Great service and food

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! En precies op de juiste tijd bezorgd.

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het eten lauw wat de smaak niet ten goede komt. Ben het beter gewend . Soep kon je zo opdrinken. Bami was zelfs bijna koud. Ik klaag niet gauw maar dit was beneden jullie peil. Heb er niet echt van genoten maar ja je moet wat eten.

, 08-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kregen het verkeerde menu, het eten was niet heel warm meer, de saté-saus was niet lekker, de koe lo yuk (die we dus niet besteld hadden) was taai. Rijst en babi pangang waren oké en bezorging was op tijd, desalniettemin was dit eens maar nooit weer.

, 07-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten vonden we erg smakeloos. ook de vorige keer . Jammer want ooit was het super lekker.

, 12-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, gemakkelijk besteld op goede bestelsite en gemakkelijk betaald met I-Deal. Bezorging goed en snel.

, 26-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima verzorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling verloopt prima. Ik ga voortaan evenwel afhalen, want dan zijn er meer mogelijkheden zoals het afhaalmenu, goedkoper en grotere portie's

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 15.00 online besteld voor 18.15 18.30 pas bezorgd ik vind het zeer kwalijk als je optijd online besteld, dan zou dit niet mogen gebeuren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuten te laat. Er zat veel vet in het vlees

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed en keurig op tijd bezorgd .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vonden dit een fijne manier van eten bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weinig smaak. Bami was erg melig en Kerry sausje waterig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorger was heel netjes en vriendelijk. Het eten zag er verzorgd uit. Alles was heel smakelijk. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Praktische bestelling- en betalingsservice en een snelle bezorging.

, 19-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling vrijdag J.l. Gewoon via de site, betaling voldaan! Keurig op tijd (zoals altijd) en weer heerlijk???? Ik zeg 5 (mijn geluksgetal) sterren *****

, 11-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging netjes maar lang moeten wachten op de bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, alleen volgens de site zou de bezorging om 17:30 uur zijn, echter de bezorger stond al om 17:12 voor de deur

, 12-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Bezorging perfect op tijd!

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker bij King Wah... Al was de mongolian beef wel een beetje "bleek"

, 11-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, snelle bezorging.

, 10-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer snelle en nette bezorging. Smaak prima, wel veel champignons.

, 18-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd door keurige jonge man.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle levering. Goede portie en erg smaakvol! Aanrader

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel en heel lekker!

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Saté zat geen smaak aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en het eten was zoals altijd weer dik in orde en smaakte goed!

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en snelle bezorging . Helaas klopte de bestelling niet helemaal . Ik had menu 3 besteld. Ipv de saté stokjes die erbij horen kregen we potje tomatensoep . Waarschijnlijk bekers verwisseld?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima in orde. Graag tot een volgende keer

, 30-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vindt het volstrekt verkeerd dat u mij belast bij afrekenen met ideal

, 18-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling week af van de opdracht, herstel duurde half uur

, 16-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Rijsttafel werd op tijd bezorgd en voldeed aan verwachtingen. Temperatuur van eten zou iets heter mogen zijn maar we begrijpen dat dit qua logistiek uitdaging is! Wij waren tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuten te laat bezorgd. En dat terwijl ik,de auto van Yugo om 18:15 uur (aflevertijd) voor mijn huis langs zag rijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, bezorging vlot en vriendelijk

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de loempia/kip bleek de kip te snel ontsnapt. Tjap Tjoi met bief en nasi: toch wel erg armzalig. Veel rijst en weinig vulling. Niet om over naar huis te schrijven.

, 27-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel in huis. Prima gegeten. Maar het lekkerste is gewoon in het restaurant zelf gaan eten. Heerlijke sushi!!

, 24-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en nog lekker ook!! Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ook hier heeft de terreur van het "gezonde eten" toegeslagen. "minder zout, minder vet" Lekker ben je er mee. Als ik "chinees" eet wil ik ook chinees proeven. Jammer hoor.

, 04-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker op tijd bezorgd, en bijzonder smaakvol

, 28-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weinig saus, kip wat aan de droge kant, geld voor beide recepten, volgende keer wat meer saus smaakt nog lekkerder bedankt.

, 26-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed

, 23-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit van eten; exact op tijd bezorgd, kon niet beter

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd is het eten van prima kwaliteit en is de bezorging goed. Porties zijn ook van goed formaat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker goed op tijd en temperatuur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was lekker eten en op de afgesproken tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering. Prima kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit van het eten was prima! Ook de bezorging was binnen een uur geregeld en goed warm. King Wah is een aanrader. We plaatsen op korte termijn weer een bestelling.

, 15-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tip: voeg geen suiker toe aan bij voorbeeld Nasi Rames of satesaus. Dat hoort er niet in, volgens mij.

, 10-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Prima op tijd

, 09-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer goed .

, 05-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nasi besteld bami gekregen. Jammer verder wassen alles goed.

, 03-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

bestelling was iets later dan gepland. bezorger dit wel gemeld.

, 02-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er weer goed verzorgd uit. Keurige bezorging niks mis mee.

, 27-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals we gewend zijn goede kwaliteit.

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, bezorger aardig en klant vriendelijk Aandacht punt bezorgtijd na ingevuld te hebben zo snel mogelijk duurde het nog een uur en iets langer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurt veel te lang tussen bestellen en bezorgen en de kippesoep was niet te eten water met zout sorry maar bij jullie kom ik niet weer.

, 13-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

niet nodig gewoon goed

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitermate tevreden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Lekker warm. Mooi op tijd. Helemaal goed dus!

, 05-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Prima kwaliteit.

, 28-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Makkelijk bestellen en prima bezorging. En zeker voor een goede prijs!

, 17-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten uitstekend en snelle bezorging

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging en het bestelde eten waren prima. Wel drie opmerkingen over het online bestel proces: 1. de bevestigingsmail is nooit binnen gekomen (ook niet in de spam folder) 2. na het aanklikken van het eerste item voor de bestelling volgt een pop-up voor de postcode en wordt het item niet alsnog 'in het mandje' gelegd; jammer, hierdoor was onze bestelling niet compleet 3. iDeal was niet beschikbaar als betaalmethode

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de loempia was heerlijk! en zo de soup maar de kroket was helemaal uitgedroogt, ko het niet eten!

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten van het lekkere eten.

, 26-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten

, 25-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger en het eten was uitstekend. En op de afgesproken tijd bezorgd. Top Top.

, 21-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, mooi op tijd en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed lekker, warm en op tijd geleverd. Makkelijk online bestellen en betalen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gerechten. Weer erg tevreden!!

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De ajam pangang was erg slecht. Een aantal botten en veel kraakbeen en vel. Echt een tegenvaller.

, 12-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 09-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde een uur en 20 min voordat er bezorgd werd, als ik zelf haal ben ik binnen 30 min terug.

, 31-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijden en snelle bezorging!

, 31-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag hebben we een bestelling gedaan. Mijn gasten vinden de kwaliteit minder worden. Ze vonden de bami te gaar.

, 26-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lang gewacht, eten was lauw. Niet gewend van King Wah

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zelfs op een druk tijdstip werd de bestelling nog snel bezorgd, super. Het eten was weer heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De aanlevertijd duurde langer, maar het eten was heerlijk! Jammer dat je sushi's en Chinees eten niet samen via de site kunt bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

IK bestel altijd van u en is echt de beste kwaliteit maar vanavond de loempia was oud, normaal het deeg erom heen is knapperig, het was helemaal zacht en onsmakelijk en het was een kip loempia ik bestelde een normale vlees loempia sorry dat ik dit moet schrijven, de soup was ook half vol en koud en niet de normale heerlijke soup die jullie maken

, 22-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees ajam ketjap was droog. Kip kerrie was flauw.

, 18-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle bezorging.

, 11-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadatuiteindelijk, bijna anderhalf uur na het bevestigen van de bestelling, de maaltijd bij ons thuis was afgeleverd kregen wij welliswaar een goede babi pangang in huis, maar tevens een setje sloffe miniloempia's die waarschijnlijk ook al die lange tijd hadden liggen wachten op bezorging. De bezorger was bijzonder correct, de lage beoordeling hangt samen met de lange wachttijd. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik om 15:30 uur besteld voor 18: 00 uur bezorgen vindt ik het vreemd dat het pas om 18:30 uur wordt bezorgt. de bezorger zei dat het in de keuken mis was gegaan. Daar koop ik niet voor. Erg slecht en een overweging om het in het vervolg elders te bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en altijd vriendelijk aan de deur en telefoon! !!!

, 04-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was uitstekend en de bezorging ook keurig. Wij bestellen vast weer.

, 01-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg goed en de bezorging excact op de afgesproken tijd

, 24-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was weer heerlijk, zoals gewoonlijk. En ook de bezorging keurig op tijd! Zeer tevreden.

, 23-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

sate is een beetje droog. belachelijk dat ik met iDeal extra moet betalen. verder alles prima. gr Henk Oosterveld

, 21-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online bestelling geplaatst en betaald. Ook nu weer correcte levering en bezorging van de bestelling. Het eten was heerlijk warm, goed verpakt en bovenal lekker van smaak. Aan te bevelen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd al super. Goede kwaliteit, snelle bezorging en makkelijk betalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen smaak aan de gerechten!

, 18-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal goed!

, 16-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en mooi op tijd geleverd.

, 15-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De heerlijke maaltijden worden altijd keurig op tijd gebracht, prima geregeld.

, 14-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smakelijk, vers en verzorgd Bediening snel en accuraat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde Raar dat er te betalen bedragen staan bij 'Hoe gaat u betalen' genoemde bedragen 9, 14, 19 enz. Er wordt uitgegaan van een fooi Niet aan u!!!

, 10-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

+ Snelle bezorging, lekkere sateh en bami. - De nassi was erg droog en de ajam pangang had wel erg veel velletjes, botjes en stukjes kraakbeen. De mini loempias waren koud en hadden veel te veel deeg en te weinig vulling. Ze leken op de magnetron loempias die je in de supermarkt koopt. Niet goed!